Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ελιξ

    Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική

     Το γράμμα Εψιλον.

     Η λέξη Έλιξ.


Ελιξ, έλικος 

Περιεστραμένος, έλικα.

Παράγωγα. Ελιγμός, ελικοειδής,ελικοκίνητος, ελικόπτερο,ελικοφόρος, ελικοδρόμιο

Διεθνής λέξη  Helix

 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο... είναι και αυτό εξαιρετικό !!!
    Μ αρέσει αυτή η τεχνική και το παλεύω να ασχοληθώ... τα έργα σας είναι όλα θαυμάσια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια χαίρομαι που σ' αρέσουν!! Εμείς προς το παρόν ξεκουραζόμαστε και κάνουμε σχέδια για αργότερα. Εγώ μάλλον θ' απέχω για λίγο καιρό γιατί μέρα με τη μέρα περιμένω να γεννήσει η νύφη μου και ίσως με χρειαστούν. Αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις για την τεχνική,ευχαρίστως να σου πω. Αλλά και τα άλλα μέλη της ομάδας βοηθούν. Μόνο εμπόδιο είναι ο κορονοϊός που δεν μας επιτρέπει να συναντηθούμε....

      Διαγραφή
    2. Ωωω σ ευχαριστώ πολύ.... αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν τα γαζώνετε τα κομμάτια ή τα στερεώνετε μόνο με τις βελονιές.... γιατί βάζω και παρακολουθώ βιντεάκια και βλέπω και τις 2 εκδοχές χρησιμοποιούν... με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος !!!!

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Ράνια μου!! Συγνώμη που δεν σου απάντησα αμέσως αλλά μ' έχει ξελογιάσει η εγγονούλα!!! Στο έργο μας τα πάντα έχουν γίνει με το χέρι. Φυσικά εκείνες που έκαναν πανό (θα τα δείτε και έτσι)... γαζί έκαναν μόνο για τη συναρμολόγηση και τη φάσα ή το ρέλι που έβαλαν γύρω-γύρω....Εγώ έκανα βιβλίο και είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο. Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή