Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ενα γεια σας, πέρασα να πω.....

.......Βρήκα το σπιτάκι μου κρύο κι αφιλόξενο έτσι έρημο που το άφησα και μόνο, τόσο καιρό!!!  Μπήκαμε σε γιορταστική ατμόσφαιρα κι όλοι κάτι στολίζουν!! Ενα δέντρο, ένα καραβάκι ή το παράθυρο και το μπαλκόνι.....με μπάλες , λαμπιόνια κάθε λογής στολίδια..... Κάτι πρέπει κι εγώ να κάνω. Μην περιμένετε διακόσμηση χριστουγεννιάτικη, λίγο την σκόνη θα τινάξω για να δείξω πως δεν είμαι κακονοικοκυρά! Πριν μπει ο Δεκέμβρης φόρτωσα το μυαλό μου με ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, διάλεξα υλικά, τ' άπλωσα από δω κι από κει κι εκεί έμειναν και με περιμένουν. Και θα περιμένουν!!!!! Πριν από καιρό σκέφτηκα να κάνω κάτι όχι πρωτότυπο γιατί το έχουν κάνει άλλες πολύ πριν από μένα και με πολύ μεγάλη επιτυχία....απλά ήθελα να το κάνω κι εγώ καθ' ότι ολίγον ζηλιάρα.... Διάλεξα μερικές φωτογραφίες από σχέδια δικά μου  τα πήγα στο φωτογραφείο της γειτονιάς και μου τα τύπωσαν πάνω σε τσάντες. Αυτές τις τσάντες θα σας δείξω σήμερα. Θα τις γεμίσω καλούδια και θα τις χαρίσω σε αγαπημένα πρόσωπα!!!!! Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες που έρχονται και να έχετε Υγεία!!!!! ΥΓΕΙΑ το πολυτιμότερο αγαθό!!!! Καλό βράδυ!!! Σας φιλώ!!!!!!







12 σχόλια:

  1. Υπέροχη ιδέα Σταυρουλίνι μου.....σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ σε μαξιλάρια. Συγχαρητήρια και φιλιά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου να το κάνεις ... θα γίνουν πολύ όμορφα!!! Εξ άλλου υλικό έχεις!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!! σ' ευχαριστώ!!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ρηνιώ μου σ' ευχαριστώ πολύ!!! Εβαλα καρίνα από μέσα όπως μου είπες και στέκονται μια χαρά τώρα!!!!! Μπορεί να μην είμαστε Χιώτισσες βέρες... αλλά δυο-δυο πηγαίνουμε!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Σταυρούλα τι υπέροχες τσάντες είναι αυτές, αλλά και τα σχέδιά σου αριστουργήματα!!!
    Και μια απορία τσάντες έχουν τα τυπογραφία ή τις παίρνεις από αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώφη καλησπέρα!!! Το φωτογραφείο της γειτονιάς μου έχει τσάντες... δεν γνωρίζω όμως αν έχουν όλα. Τυχαία το ανακάλυψα και είπα να δοκιμάσω. Βέβαια θα προτιμούσα να ήταν ένα ύφασμα πιο χοντρό να στέκεται. Ευτυχώς που το κουβέντιασα με την Ειρήνη και μου είπε να βάλω καρίνα αυτοκόλλητη από μέσα κι αυτό έκανα. Αμέσως άλλαξε όψη η τσάντα. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια... καλό βράδυ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα, εγώ ενθουσιάστηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανταστική ιδέα, υπέροχες δημιουργίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα ανακάλυψα πως έχει τσάντες το πάκο......Καλό βράδυ Ελένη!!!!

      Διαγραφή