Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Καλησπέρα!!!!!!!!

Μετά από αρκετό καιρό αδράνειας επανέρχομαι με την αγαπημένη μου Γοργόνα που με εμπνέει πάνω από 25 χρόνια!!!!! Αυτό θα πει αγάπη σταθερή.......την έχω ζωγραφίσει πάνω σε βότσαλο, την έχω κάνει zentangle και τώρα νάτη πάλι (zentangle ή μήπως zentala?)..... περιτριγυρισμένη από κυματάκια και ψαράκια!!!! Καλό σας απόγευμα!!!!!!!!

12 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΕΡΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!ΦΙΛΙΑ! ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπιτέλους.....μαύρα μάτια κάναμε....ωραία η γοργονίτσα....έχω κάνει κι εγώ δύο αντικρυστές πάνω σε ύφασμα (από σκυριανό κέντημα) και το έχω καδράρει....Δε με λες....άλλο είναι αυτό το zentala?????...Αντε...όλο νεωτερισμούς κι ανακαλύψεις είσαι.....φιλιά πολλά Σταυρουλίνι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου κι αυτή από σκυριανό κέντημα είναι....απλά εγώ της έχω αλλάξει τα φώτα. χιχιιι!!!!! το zentagle όταν είναι σε κύκλο μοιάζει με mandala. Οπότε ονομάζεται zen-dala.....Φιλιά κι από μένα!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλώς την, πού χάθηκες καλέ; Η γοργόνα σου τέλεια! και αυτό το Zentangle πολύ μ' αρέσει... με μαρκαδόρο το κάνεις; Ξέρεις έ; Σε ζήλεψα και κάνω κι' εγώ σφραγιδούλες μετά μανίας!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου δεν φταίω εγώ, αυτός ο παλιοblogger φταίει που με παιδεύει. τι καλός που είναι σήμερα μαζίμου!!!!! Μην τον ματιάσω!!!!!! Το zentangle to κάνω με λεπτό μαρκαδοράκι. Χαίρομαι που σ' έκανα και ζήλεψες κι ασχολείσαι με τις σφραγίδες. Προσπάθησα να μπω στη σελίδα σου αλλά που να μ' αφήσει ο αχώνευτος...(o blogger)!!!!! Θα προσπαθήσω πάλι...Φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ZENTAGLE ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΑΔΕΙΟ ΧΩΡΟ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΩ!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου αποκλείεται να είναι μουτζούρα ό,τι κι αν φτιάχνεις!!! Προχώρα περιμένω ανάρτηση με δικό σου zentangle!!!!!! Φιλιά κι από μένα!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Σταυρούλα τι όμορφα που ζωγραφίζεις μπράβο σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Demi μου τι κάνεις????? Εχουμε καιρό να τα πούμε...το μικρούλι καλά???? Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!! Φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη συντροφιά για τόσα χρόνια! Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο! Περιμένω κι εγώ ένα βιβλιαράκι για το Zentagle, να δούμε αν τα καταφέρω να σου κάνω παρέα ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Καλή επιτυχία!!!!!

      Διαγραφή