Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Της νύχτας τα καμώματα.....

Προχτές το βράδυ, ήθελα κάτι να φτιάξω, αλλά να μη μου πάρει πολλές μέρες. Κάτι εύκολο και γρήγορο. Βρήκα μια σκεβρωμένη σπάτουλα, πήρα και τον πυρογράφο και ιδού το αποτέλεσμα. Το μονόγραμμα από κέντημα. Από εκείνα τα παλιά με φεστόνι που κεντούσαν στις πετσέτες του φαγητού, όταν έστρωναν το γιορτινό τραπέζι. Η φίλη μου η Ειρήνη με ρώτησε αν έβαλα το αρχικό μου για να μην την χάνω. Μα είναι δυνατόν το βασίλειό μου να μην έχει το έμβλημά του?????? Να πάρει η ευχή....ξέχασα το στέμμα!!!!!!

20 σχόλια:

  1. Φανταστική!! Είναι πολύ δύσκολη η πυρογραφία? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Θα το θελα όμως.
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Table Rouge Σταθερό χέρι χρειάζεται και εξάσκηση. Καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να γίνει και Οικόσημο, Μεγαλειοτάτη!
    Τόσο όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρά γεια σου! Να είσαι καλά μ' έκανες και γέλασα!!!!! Κι αντί για σπάτουλα λοιπόν να τη χρησιμοποιώ σαν σκήπτρο. Ετσι θα δικαιολογώ τον τίτλο που μου έδωσε ο άντρας μου..(βασίλισσα της κουζίνας).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και οχι μονο της κουζινας αλλα και της χειροτεχνιας Σταυρουλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χα χα χα πολύ διασκέδασα με αυτή σου την ανάρτηση!!! Καταρχήν η σπάτουλά σου είναι ένα κομψοτέχνημα και δεν πειράζει που λείπει το στέμα , εμεις είναι σαν να το βλέπουμε χα χα χα

    Φιλιάαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ¨Ομορφη η βασιλική κουτάλα ! μπραβο Σταυρουλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού σας έκανα και γελάσατε, την επόμενη θα την κάνω εστεμμένη...χαχχααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anisa
    Ευχαριστώ πολύ!!!
    Muchas gracias!! Thank you very much!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω πολύ καιρό να δω φωτό σου στο γνωστό μας μπλόγκ ! Εψαξα ... σε βρήκα και είπα να σου πώ μιά γλυκειά καλημέρα!!!!!! Ομορφο και ζεστό το σπιτάκι σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα Σταυρουλα!!ειχα καιρο να περασω απο το ομορφο σπιτι σου......και βλεπω μια ξεχασμενη μου αγαπη πυρογραφια!!!!μπραβο!!! μπραβο!!! πραγματκα κεντημα εκανες!!!νομιζω μετα απο αυτο θα κατεβασω το πυρογραφω απο το παταρι....σε ευχαριστω για την ιδεα!
    Φιλια και καλη εβδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρυσάνθη ευχαριστώ πολύ για την γλυκειά σου καλημέρα! Εχω μπερδευτεί λίγο με σένα.(όχι λίγο...πολύ). Πέρασα εντελώς τυχαία από το μπλογκ σου, είδα τα υπέροχα ψηφιδωτά με τα βότσαλα και καταγοητεύτηκα!!!! Δεν κατάλαβα όμως πως ήδη γνωριζόμαστε.....συγχώραμε αλλά με το γήρας έρχεται και το αλτσχάιμερ μαζί. Βοήθα να θυμηθώ ποια είσαι...Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. lourdi καλησπέρα!
    Να τον κατεβάσεις τον πυρογράφο από το πατάρι. Τι δουλειά έχει εκεί πάνω???? ...περιμένουμε να μας δείξεις τι φτιάχνεις μ' αυτό το ωραίο εργαλείο....καλή βδομάδα κι από μένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε γνωρίζω από το "δια χειρός μεταμορφώσεις", όπου αρχικά είδα τα πολύ ωραία χειροτεχνήματά σου .Οι πετρούλες σου με είχαν γοητεύσει!Πριν λίγο καιρό δεν γνώριζα περί blog!!!!!!Η ηλικία παιδί μου με άφησε λίγο πίσω!!!!!!Είμαι νεοφώτιστη στην γεμάτη ομορφιές μπλογκογειτονιά!!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπράβο βρε σταβρούλα, φοβερές οι πυρογραφίες σου!
    ζήλεψα και γω τώρα τους πυρογράφους...
    π ο λ ύ καλό αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρυσάνθη θα περάσω από την σελίδα σου να τα πούμε....Φιλάκια κι από μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου φόρα!!! Αυτού του είδους η ζήλια κάνει καλό. Είναι εποικοδομητική!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή