Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό Φθινόπωρο!!!

Φίλες μου καλές κι αγαπημένες, γεια σας!!!
Σεπτέμβρης μήνας φθινοπωρινός, τέλος διακοπών, αρχή σχολικής χρονιάς, μαμάδες τρελαμένες, παιδιά μικρά - μεγάλα, άλλα χαρούμενα άλλα λυπημένα λόγω αποτυχίας στις εισαγωγικές και το κερασάκι στην τούρτα.... ξανά στις κάλπες!!! Ολα τάχει αυτός ο μήνας των αλλαγών και του τρεξίματος!!!
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά εγώ επιτέλους φέτος πήγα διακοπές!!! Καλέ αλήθεια λέω!!! Δεν ψεύδομαι ασυστόλως! Ορίστε!! Φιλάω σταυρό!!!! Και για να σας πείσω ανεβάζω φωτό.....






Μία ολόκληρη εβδομάδα στην Κάρυστο και κανένας φούρνος δεν γκρεμίστηκε!!!  Δια του λόγου το αληθές τον φωτογράφισα κι όλας!!! Για την μεσημεριάτικη ραστώνη δε, πήρα κι ένα βιβλίο μαζί μου που κατάφερα τελικά να το διαβάσω!!!

Αλλη μία εβδομάδα στο παράλιο Αστρος Κυνουρίας στην Αρκαδία.....











Πέρασα όμορφα!!! Πολύ όμορφα.. δεν έχω παράπονο και με πολύ καλή παρέα!!! Εκαναν τ' αδύνατα δυνατά για να μ' ευχαριστήσουν!!! Ηξεραν πόσο ανάγκη είχα να ξεσκάσω.... Τους ευχαριστώ από καρδιάς!!! Να είναι πάντα καλά!!!!
Κι αφού ξεκουράστηκα δεν έπρεπε ν' ασχοληθώ και με τα χόμπυ μου????  Αρκετά σουρτούκεψα!!! Δίπλωσα και δύο βιβλία ( το boolfolding εννοώ) που προορίζονται για δώρα. Το ένα σε μία καλή φίλη ...


.........και το άλλο σε ένα νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε προχτές!!!!!





.... Σας κούρασα πολύ απόψε. Ελπίζω να μου συγχωρήσετε την μεγάλη ανάρτηση!! Σας καληνυχτίζω , σας εύχομαι καλό Φθινόπωρο, καλή σχολική χρονιά σε πρωτάκια και μη... Καλές σπουδές σε όσα παιδιά πέρασαν στις ανώτερες σχολές  και  όσα δεν πέρασαν να μην απογοητεύονται, πάντα υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες!!!!!!!! Και στους γονείς... τι άλλο??? Καλό κουράγιο!!! 
Καλή σας νύχτα!!! Σας φιλώ!!!!! 

11 σχόλια:

  1. Σταυρούλα μου, καλώς όρισες, καλό φθινόπωρο και να είσαι καλά και του χρόνου να περάσεις ακόμα πιο όμορφα.
    Δεν μας έδειξες όμως πώς δίπλωσες τόσο ωραία αυτά τα βιβλία. Θα ψάξω στο YouTube!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου καλώςσας βρήκα!!! Εχω ακόμα ένα ταξίδι να κάνω έστω για ένα Σαββατοκύριακο στην Ερμούπολη.
      Επίζω να τα καταφέρω πριν μπει ο χειμώνας....Οσο για το δίπλωμα των βιβλίων θα βρεις πολύ υλικό στο You tube Πληκτρολόγησε bookfolding και θα βρεις οδηγίες. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα... Καλή σου μέρα!!!

      Διαγραφή
  2. Καλό φθινόπωρο Σταυρουλα!!!!υπεροχες οι φωτογραφίες απο τις διακοπές σου !!!και του χρόνου με το καλο σε νέες εξορμήσεις!!!! Τα βιβλία σου ειναι τέλεια!!!θα τα χαρούν οι φίλοι σου,ειναι δώρα μοναδικά!!!μπραβο!!!!!!φιλια Δήμητρα (Demi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Φθινόπωρο Δημητρούλα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Καλή σχολική χρονιά για την μικρούλα σου!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  3. Σταυρούλα είναι υπέροχα, αλλά μου άρεσε πολύ και το εξώφυλλο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώφη συνήθως δεν τα ντύνουν τα εξώφυλλα αλλά επειδή το έκανα δώρο σε νεόνυμφους σκέφτηκα πως θα ήταν ωραιότερο ντυμένο!!! Καλή σου νύχτα!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες φωτογραφίες από το ταξίδι σου ....
    Μπραβο Σταυρούλα και του χρόνου !!!!!
    τη να πω για το book folding Τελεία ...πανέμορφα και
    το εξώφυλλο ...καλή συνεχεία .....φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου σ' ευχαριστώ πολύ!!! Σιγά-σιγά επιστρέφουμε στους ρυθμούς μας!! Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  5. Καλώς όρισες Σταυρούλα μου. Χαίρομαι που πέρασες καλά και σίγουρα ξεκουράστηκες αφού ήσουν με καλή παρέα. Να είσαι καλά και να το ξανακάνεις πάλι του χρόνου. Ελάχιστες μέρες μακρυά από την καθημερινότητα γεμίζουν τις μπαταρίες και επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Τα έργα σου μοναδικά. Καλό Φθινόπωρο με πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελένη καλώς σας βρήκα!!! Ελπίζω να πέρασες ένα όμορφο καλοκαίρι και ν' απέδρασες κι εσύ!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό Φθινόπωρο Σταυρούλα ! πολύ χαίρομαι που ευχαριστήθηκες τις διακοπές σου και γύρισες ανανεωμένη και δημιουργική ! υπέροχα τα βιβλία σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή