Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Kim Lovett!!!!!!!!!!

Μια μέρα βροχερη............κι όμως πολύ χαρούμενη!!!!!
Μια φίλη από μια χώρα μακρινή! Ενας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω συναντήσει... μια κυρία που γνώρισα στο face book!!! Ναι!!! Σ' αυτό το μέσον που πολλοί κατηγορούν πως μας έχει δέσμιους ....μία κυρία με την οποία μας συνδέει η αγάπη για την τέχνη, τις κατασκευές και τα διάφορα χόμπυ μου έστειλε τα υπέροχα αυτά δώρα για να μ' ευχαριστήσει για την φιλία μας, και με γέμισε χαρά!!! Τι κι αν εγώ δεν μιλώ καλά Αγγλικά... τι κι αν εκείνη δεν γνωρίζει καθόλου Ελληνικά.. έχουμε τις ίδιες αγάπες!!!!!
Η Kim Lovett από την Νέα Ζηλανδία μου έδωσε αυτή την σημερινή χαρά με το ομορφο μενταγιόν, και την ευχετήρια κάρτα που είναι έργα δικά της ...τον ξύλινο σελιδοδείκτη και το πουλάκι για τα κλειδιά!!!!!!!! Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!!!!!


Thank you so much dear Kim!!!!!!!!!!!!
I wish you a Merry Christmas!!!!!!!!!!
Greetings from Greece!!!!!!!!


 I .....


8 σχόλια:

  1. Τα ωραία του διαδικτύου ..... να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου !!! Καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν ασχοληθώ με το internet δεν μου είχε περάσει ποτέ από το νου πως κάποια μέρα θα επικοινωνούσα με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο και είναι τόσο όμορφο το συναίσθημα Ράνια!!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Καλή σου νύχτα!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα,πολύ όμορφα τα δωράκια σου!!!!
    Ειδες πόσο μπορεί να αλλάξει η μέρα μας προς το καλύτερο
    απλά με μια μικρή κίνηση!!!!
    Καλές γιορτές!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Ρένα!!!! Λένε η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Να που αυτή τη φορά άλλαξαν όλα.... έφτιαξε η μέρα μου κι ας έβρεχε ακατάπαυστα μέχρι το βράδυ!!! Να περάσεις χαρούμενα τις γιορτές!!! Φιλάκια κι από μένα!!!!

      Διαγραφή
  3. Άνθρωποι που όσο άγνωστοι είναι μεταξύ τους μπορεί να γίνουν αγαπημένοι γνωστοί μέσα από το διαδίκτυο. Άνθρωποι που πάντα επιθυμεί ο κάθε ένας από μας να ήταν στο παρακάτω στενό.... Είσαι τυχερή Σταυρούλα μου, πολύ τυχερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς είναι Ελένη μου.... μέσα από το διαδίκτυο έχω γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους και μερικοί από αυτούς έγιναν κι αγαπημένοι φίλοι μεταξύ αυτών κι εσένα!!!! Θυμάσαι πριν χρόνια στην Γλυφάδα??? Τρεις Ελενες και μια Σταυρούλα!!!!!! Καλό μας βράδυ!!!!!

      Διαγραφή
  4. Σ'αυτό το χώρο φίλη μου θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα τους κάνεις φίλους καρδιάς, πίστεψε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχτίδα.....Σε πιστεύω!!! Καμιά αμφιβολία δεν έχω γιατί πράγματι αυτό μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές!!!!! Σου εύχομαι καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!!!!!

      Διαγραφή