Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κλείσαμε τα 100!!!!!!!!!

Μόλις προ ολίγου ανακάλυψα πως οι φωτογραφίες της μαμάς μου που είχα αναρτήσει πριν χρόνια, όταν ακόμα περπατούσε έχουν εξαφανιστεί από το μπλογκ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τις ξανα βάλω με την ίδια σειρά αλλά κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω! Προς το παρόν δείτε την να σβήνει τα κεράκια για τα 100στα γενέθλιά της την πρωτοχρονιά!!!!!!!

10 σχόλια:

  1. Τι όμορφη φωτογραφία !!!! Να την χαίρεσαι και ο Θεός να της χαρίσει πολλές πολλές μέρες ευτυχισμένες μέχρι τα χίλια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος της Ράνιας.....Σ' ευχαριστώ πολύ Ράνια!!! Το DNA της είναι ποιότητας ΑΑΑ΄!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Σταυρούλα
    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ κι εκείνη να της δίνει ο Θεός καλή ζωή!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά Θ...... Χαρά μου μέχρι πριν ένα χρόνο η ζωή της ήταν καλή. Τώρα όμως που έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι προσπαθούμε όσο γίνεται να της κάνουμε την ζωή πιο ευχάριστη....Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Σου στέλνω τα Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου και ζητώ συγνώμη που δεν το θυμήθηκα χτες! Να είσαι πάντα καλά!!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ γλυκιά φωτογραφία!!! Και πολύ ιδιαίτερη στιγμή!!!!!!
    Να την χαίρεσαι Σταυρούλα μου!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne.....Μαριάννα μου δεν κατάλαβε και πολύ καλά τι ακριβώς γιορτάζαμε. Εμοιαζε σαν χρονιάρικο που βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του τούρτα και θέλει να πιάσει τα κεράκια!! Τα είχε λίγο χαμένα....Σ' ευχαριστώ για τις ευχές!!!! Καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  4. Πως αυτες οι στιγμές να μην μεινουν χαραγμένες για παντα στην καρδια και στο μυαλό ...με τόση αγαπη ,φροντίδα,καλοσύνη, νοιαξιμο ...να την χαίρεσαι γλυκια μου Σταυρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γλυκό που έσβησε τα 100 κεράκια! Να την χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή