Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Καδράκι Ρετρό!!!!!

      Είχα να μπω στο μπλογοσπιτάκι μου από τον Απρίλιο....Που μυαλό για δημιουργία. Ομως αυτές τις μέρες τις Αυγουστιάτικες που τα παιδιά μου λείπανε από το σπίτι και ήμουν μόνη με τη μαμά μου, ένιωσα την ανάγκη κάτι να φτιάξω. Ό,τι να'ναι φτάνει να δημιουργήσω.......Εσείς βέβαια απολαύστε τις διακοπές σας κι όταν γυρίσετε οι ρομαντικές κυρίες μου θα σας καλωςορίσουν!!!!! 
  Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου. Μόνο ένα μικρό ξύλινο μπλοκ που κάποιοι χρησιμοποιούν για αγιογραφία κι ένα κουτί που κρύβω μέσα ότι περισσεύει από διάφορες κατασκευές που κάνω κατά καιρούς με το σκεπτικό οτι κάπου θα τα χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή...Τα πάζλ λοιπόν με τις κυρίες τις δίδυμες ήταν μέσα στο κουτί και περίμεναν υπομονετικά! Οι καρδούλες περίσσευμα από την Αστέρω! Η καρδιά με το καραβάκι ζυμαράκι φτιαγμένο πριν χρόνια. Ετοιμα σχεδόν όλα. Εμενε να σκεφτώ το φόντο και μια καλή σύνθεση. Εντυσα το ξύλο (αφού το γυαλοχαρτάρησα και έβαψα με πλαστικό χρώμα ) με ένα χοντρό περίεργο χαρτί που δεν ξέρω πως λέγεται ....έχει ενσωματωμένα στην ανάγλυφη επιφάνειά του  φύλλα και πέταλα λουλουδιών αποξηραμένα. Εκανα σκιάσεις με τα μελάνια μου για τις σφραγίδες, κόλλησα τα διακοσμητικά κι έτοιμο το καδράκι!! Από τις φωτό δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Στην παγματικότητα τα χρώματα είναι πιο ομορφα!!!
Σας φιλώ!!! Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών!!! Και μην ξεχνάτε αρκεί μόνο μια βουτιά η καθεμιά σας να κάνει για την Σταυρούλα κι είναι σαν να κάνω κι εγώ διακοπές στην πιο όμορφη παραλία!!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


13 σχόλια:

  1. γεια στα χερια σου ειναι πολυ ομορφο
    και εγω σε φανταζομαι να δημιουργεις και σκαω απο το κακο μου
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε διαγράψω από φίλη παλιοζηλιάρα!!!!!! Ζήλεψες την χαμένη μου προκοπή που βρήκα μετά από τέσσερεις μήνες????? Φιλάκια Ρηνιώ μου, σ' ευχαριστώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική τεχνική, απίθανο αποτέλεσμα! Να'σαι καλά, Σταυρούλα!! Και να'χεις μιαν όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pepi, σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα και για σένα!!!!

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ " ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ "
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!!
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρένα μου ξέρω!!!! Είσαι τώρα στην εξοχή κάνεις τα μπάνια σου, απολαμβάνεις την φύση με όμορφη παρέα....ψάχνεις και συγκεντρώνεις υλικά για τις χειμωνιάτικες κατασκευές που τα αποθηκεύεις στο "κουτί πρώτων βοηθειών"και παράλληλα σκαρώνεις και κάποιο χειροτέχνημα που θα μας δείξεις και θα μας εντυπωσιάσεις μόλις επιστρέψεις!!!! Κάθησε στον ήλιο όσο θέλεις έχω βάλει αντιηλιακό...εξ άλλου τόσο άσπρη που είμαι λίγο χρώμα το χρειάζομαι!!!! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές!!! Φιλιά πολλά...να περνάς καλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχος συνδυασμός τεχνικών, Σταυρούλα!!! Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο!!
    Φιλάκια και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne, μάλλον σε κάποια εξοχή θα βρίσκεσαι κι εσύ!!! Εύχομαι να περνάς καλά!!!!Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή
  7. Σταυρούλα, αργείς αλλά χτυπάς στο ψαχνό!!!! Φανταστικό το καδράκι με τις ρετρό κυρίες και τα χρώματα φαίνονται υπέροχα! Σκιάσεις με μελάνια, ε; Με σφουγγαράκι τις κάνεις φαντάζομαι!!!
    Καλά να περνάς κι' ας μην είσαι σε παραλία, σαν εμένα. Για να δούμε θα πάω σ' αυτή την Σύρο επιτέλους ή όχι;;;;
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία αργώ να κάνω νέα ανάρτηση, αργώ ν' απαντήσω στα σχόλιά σας....γενικώς αργώ σε όλα αλλά δεν γίνεται αλλιώς....Σωστά σκέφτηκες τις σκιές τις κάνω με μελάνια για σφραγίδες.Οσο για την Σύρο πολύ θα ήθελα να ήμουν τώρα εκεί!!!!Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και την οικογένειά σου!!!!! Φιλιά κι από μένα!!!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο και φτιαγμένο όπως πάντα με λεπτό γούστο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή