Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η Αστέρω!!!!!

Σαν τον κομήτη εμφανίζομαι κι εξαφανίζομαι αλλά δεν γίνεται αλλιώς...Η μαμά πλησιάζει τα 100 κι έχει πολλή φροντίδα!! Οπότε θα με βλέπετε στη χάση και στη φέξη!!
Ηθελα να φτιάξω μια Μπάμπουσκα. Το γιατί δεν το ξέρω...άγνωσται αι βουλαί της Σταυρούλας. Ξεκίνησα να φτιάξω τούτη  την κουτσούνα εδώ και πολύ καιρό κι επιτέλους τα κατάφερα. Χρησιμοποίησα και πάλι αλατοζύμη αλλά αυτή τη φορά επειδή το κορίτσι είναι παχουλό και τα 'χει τα κιλά του επήρα μπόλικο αλουμινόχαρτο έκανα το σχήμα της κούκλας και μετά το έντυσα με το ζυμάρι. Δεν τα κατάφερα και πολύ καλά.....Οσο κι αν την έτριψα με γυαλόχαρτο ήταν όλο βαθουλώματα και σκασίματα. Την πάστωσα και με ακρυλικό στόκο...τίποτα. Δεν μου άρεσε!!!!!!

Της ζωγράφισα και το πρόσωπο κι απογοητεύτηκα τελείως!!!! Αλλαγή σχεδίων!!! Αποφάσισα να κάνω κάτι σαν μάσκα και να το κολλήσω με κόλλα επάνω στην κούκλα. Το κορμί για να μην φαίνονται οι ατέλειες το έβαψα με ακρυλικό χρώμα που περιέχει κόκκους και το πρόσωπο είναι μια ασπρόμαυρη εκτυπωσούλα που την χρωμάτισα και την ντεκουπάρησα επάνω σε πηλό αυτοξηραινόμενο. Το όνομά της προήλθε από αυτό το όμορφο μπλε που μου θύμισε έναστρο ουρανό!!!!!!! Καλή σας νύχτα!!!!!!!!!!

16 σχόλια:

  1. καλο μηνα καλως σε βρηκα πολυ όμορφη η Αστερω σου παρα τις ταλαιπωριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. marilise...Καλώς ήλθες!!!Η Αστέρω κι εγώ σ' ευχαριστούμε!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΚΟΥΚΛΑ Η ΑΣΤΕΡΩ ΣΟΥ!!!!
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rena καλημέρα!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο Καλοδεχούμενη η συμπαράσταση ακόμα κι αν έρχεται από μακριά!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Γλύκα η Αστέρω, Σταυρούλα!
    Καλό μήνα να'χεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΣΤΕΡΩ,,,ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ,,,,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ:::)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nena καλή σου μέρα!!!! Δεν βλέπεις τις ατέλειες διότι τις έκρυψα επιμελώς!!! Ελπίζω όμως η επόμενη κούκλα να κατασκευαστεί πιο σωστά και να μην αναγκαστώ να καταφύγω σε κόλπα!!!! Σ' ευχαριστώ καλό μεσημέρι!!!!!

      Διαγραφή
  5. Μη ξαναμιλήσεις άσχημα για την Αστέρω γιατί θα της προξενήσεις ψυχικό τραύμα....Εγώ πάντως μια χαρά τη βρήκα. Κουκλίτσα αληθινή. Και να βάζεις στο εσωτερικό των έργων σφιχτοδεμένες εφημερίδες σε μπαλάκια ή ό,τι παλιόχαρτο έχεις και όχι αλουμινόχαρτο που στοιχίζει. Και σταμάτα πια τα ζυμάρια που σκάνε και έχουν ατέλειες και κάνε χαρτοπολτό με...ποπόχαρτο να δεις την υγειά σου. Κι εσύ και η Αστέρω....φιλιά πολλά Σταυρουλίνι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ElenArt....Καλώς την, την ειδική του "ποπόχαρτου"!!!!!!!!!!!!! Ελένη μου είναι στα αμέσως επόμενα σχέδια μου ν' ασχοληθώ με το αγαπημένο σου υλικό και βασίζομαι στις οδηγίες σου που είμαι σίγουρη πως με ευχαρίστηση θα μου δώσεις!!!Αλήθεια αυτή η γλουτολίνη είναι σκόνη που χρησιμοποιούν για τις ταπετσαρίες και την βρίσκουμε στα χρωματοπωλεία????? Η Αστέρω κι εγώ σε φιλούμε!!! Καλό απόγευμα!!!!

      Διαγραφή
  6. Ελμιράκι...καλησπέρα!!!! Χαίρομαι που σ' αρέσει η Αστέρω και σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Πέρασα από το σπιτάκι σου και είδα οτι ασχολείσαι με το φίμο και όχι μόνο!!! Είναι όλα πολύ όμορφα αλλά μόλις προσπάθησα να κάνω σχόλιο κόλλησε ο blogger (ως συνήθως)κι έτσι το σχόλιο αναβάλεται για άλλη φορά!!!! Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα Αστέρω και από εδώ ... είσαι πανέμορφη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marima Zaf....Μαρία μου καλή σου μέρα!!!!Η επίσκεψη σου στο μπλογκοσπιτάκι μου, μου έδωσε μεγάλη χαρά!!!!!Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!Φιλιά πολλά από μένα κι από την Αστέρω φυσικά!!!!!

      Διαγραφή
  8. ωραιο το blog σου!!!
    Καλως σε βρηκα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. andrik....Καλώς ήλθες!!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου...σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!

      Διαγραφή