Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τα μαγικά της Καίτης!!!!!!!

16 σχόλια:

  1. αγαπητη σταυρουλα ειναι πολυ ομορφο το καδρακι σου!θαυμασια μοτιβα!να σαι καλα και να δημιουργεις!φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισιρλού μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!Σου εύχομαι καλή εβδομάδα και σου στέλνω πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα....φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες και μ'αρέσουν πολύ. Δηλαδή χρειάζεται μιά Καίτη για να αναδεικνύονται τα έργα σου ????? Να την προσλάβεις και μάλιστα με καλό μισθό. Μπράβο Καιτούλα....Σας φιλώ και τις δυό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τι νόμιζες Ελένη μου????? Αφού στην τεχνολογία είμαι σαϊνι!!!!!!! Οσο για τον μισθό το σκέπτομαι πολύ σοβαρά!!!!!! Τι προτείνεις αλήθεια???? Δεν θέλω τσιγγουνιές!!!!! Σ' ευχαριστούμε και οι δύο για τα φιλιά!!! Καλή σου εβδομάδα!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη η γυριστρούλα σου!!Το αποτέλεσμα ρομαντικό και οι αποχρώσεις του φόντου φανταστικές!!!Επιτέλους βρήκε αυτό που της άξιζε!!!νάσαι καλά Σταυρούλα , να δημιουργείς!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσάνθη μου η γυριστρούλα σ' ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια!!!!!!! Την σκυριανή καρέκλα σου και την μεταμόρφωση την είδα και μου αρέσει πολύ!!! Το απόγευμα την ώρα του καφέ θα περάσω να κάνω το σχόλό μου!!!! Καλή εβδομάδα...σε φιλώ!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Απίθανη η καρδούλα! Εξαιρετικά φτιαγμένη! Καλή και δημιουργική εβδομάδα να'χεις, Σταυρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pepi...καλή σου μέρα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Σου εύχομαι κι εγώ καλή εβδομάδα!!!!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Fotini...Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα κορίτσια που πέρασαν από το μπλογκ μου και δεν πήραν απάντηση. Δεν αδιαφόρησα, μόνο οι περιστάσεις ήταν τέτοιες τον τελευταίο καιρό που έπρεπε ν' απέχω. Φωτεινή σ' ευχαριστώ πολύ για το σούπερ σχόλιό σου!!!!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Katrina....Σ' ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω!!!!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Ελμιράκι.... Καλή σου μέρα!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου...δεν πιστεύω να είναι γραμμένο στις 5 Φεβρουαρίου του 2013...μάλλον για λάθος του blogger θα πρόκειται....Αν το έγραψες το 2013 μάλλον άργησα παααρα πολύ να σ' απαντήσω! Καλό απόγευμα!!!!

      Διαγραφή
  8. Κάλιο αργά παρα ποτέ Σταυρούλα μου ..ασχολούμαι με τοσα που δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα !! ευχαριστώ για την αναφορά σου σε μένα αλλα δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. keti...Καίτη μου είναι δυνατόν να σε παρεξηγήσω?? Εξ άλλου τα λέμε αρκετά συχνά στο facebook...όσο για την αναφορά που λες, φυσικά και θα το λέω πάντα πως χωρίς τη βοήθειά σου δεν θα είχα καταφέρει να στήσω τούτο εδώ το blog!! Και πάλι σ' ευχαριστώ!!!Φιλιά!!!!

      Διαγραφή