Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το σύμπαν?????? Ας πούμε.....




9 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα Βασιλάκη Καϊλα......ένας λουστράκος που η φαντασία του οργιάζει...που δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο....και κάνει αριστουργήματα. Ωραιότατο έγινε Σταυρουλίνι μου....Μπράβο σου και πολλά φιλιά. Καληνύχτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρούλα μου, πανέμορφη έγινε η κολοκύθα σου....
    Τι ιδέα και το "κάμελ"!!!! Κι' απ' ό,τι φαίνεται κάνει πολύ καλή δουλειά.
    Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που έγινε!Το κάμελ κάνει καλή δουλίτσα...δοκιμασμένο...χαχα. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη δημιουργία ! Μπράβο, Σταυρούλα! Καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταυρούλα, έχεις μεγάλη φαντασία ! Η κολοκύθα σου έγινε ένα υπέροχο διακοσμητικό! Πολύ μου αρέσει που την άφησες στα φυσικά της χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ !!!Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΕΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΛΠΑΚΙ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ Τ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρούλα ωραια η μεταμόρφωση της κολοκύθας!!!ΤΕΛΕΙΟ το συμπαν, μου θυμιζει τον μικρο πριγκιπα και τους πλανητες που βλεπουμε καθε μεσημερι στην ΕΤ1!!μου εδωσες ιδεα με το βερνικι ..κατι θα πασαλειψω εγω:))σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αραγε τι απέγινε εκείνο το όμορφο παιδάκι με τα λυπημένα ματάκια!!Καλέ για τον Βασιλάκη λέω, τον Καίλα!!!Μου τον θύμησε το κάμελ σου!!Πανέμορφος ο πλανήτηςα/νεροκολοκύθα σου!!!!!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειτονοπούλες μου καλές, εδώ Βασιλάκης Καϊλας....Καλησπερούδια σας!!! Μετά από τοοοοόσες μέρες ξεσπιτώματος κατάφερα να μπω χωρίς αντικλείδι. Μη με ρωτάτε πως, δεν ξέρω. Σημασία έχει πως τα κατάφερα!!! Σας ευχαριστώ που έρχεστε εδώ ακόμα κι όταν εγώ δεν μπορώ να απαντήσω στα σχόλιά σας. Το εκτιμώ αφάνταστα!!!! Σας ευχαριστώ και για τα καλά σας λόγια!!! Χαίρομαι που σας αρέσει η κολοκύθα μου! Οσο για το κάμελ δεν είναι δική μου ιδέα. Κάπου στο διαδίκτυο την πέτυχα και την υιοθέτησα!!!!!!!Σας φιλώ μία-μία ξεχωριστά κι όλες μαζί αντάμα!!!!!! Καλό απόγευμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή