Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Καλό μήνα.....

........σ' όλη την μπλογογειτονιά μας!!!!!!!Τηρήσατε το έθιμο?????? Εγώ δεν την πάτησα γιατί κανείς δεν επιχείρησε να μου κάνει φάρσα!!! Βέβαια μέχρι το βράδυ κανείς δεν ξέρει!!!! Τώρα όμως που το σκέπτομαι, μια φάρσα την έκανα εγώ στον εαυτό μου!! Κάτι σαν αυτογκολ που λένε και στο ποδόσφαιρο. Μόλις αποφάσισα πως το αριστούργημα που βλέπετε είναι έτοιμο και πριν αρχίσω να βάζω το βερνίκι για να μείνει προστατευμένο στους αιώνες των αιώνων....(μη γελάτε) ....λέω η έξυπνη δεν κάνω ένα φφφσσσττττττττ με το fixatife ...να σιγουρέψω τα μελάνια!!!!!! Χαααχααααα!!!! εδώ γελάνε!!!!! Αυτά τα άτιμα δεν είχανε στεγνώσει καλά κι απλώσανε και κάνανε μια μουτζούρα σαν τον μαύρο πάτο του αντικολλητικού τηγανιού που τηγανίζω τη μαρίδα.......Ωωωχχχ Παναγία μου τι τράβηξα μέχρι να το συνεφέρω λίγο!! Αυτό δε, ακόμα βογκάει από το πολύ ρετούς......Την κορνίζα την έβαλα για να μη μου το ματιάσετε!!!!!! Μόλις το βερνικώσω θα την βγάλω!!!!!!! Φιλιάαααααα!!!!!!!

22 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Σταυρούλα μου ! όπως και να εχει ειναι πολύ όμορφο ! μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φαίνεται καθόλου να χάλασε!Από τα χειρότερα που μπορείς να πάθεις...να παλεύεις να φτιάξεις κάτι και σε μια στιγμή να το βλέπεις να καταστρέφεται!Πάντως μην ανησυχείς είναι πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MARIA φαίνεται πως πέτυχε το ρετούς, αν και σε μερικά σημεία τα μελάνια δεν κατάφερα να τα συμμαζέψω. Σ' ευχαριστώ!!

      Διαγραφή
  3. μαλον λογω πρωταπριλιας μας τα λες ολα αυτα
    ειναι πολυ ομορφη δημιουργια Σταυρουλα μου καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρηνιώ είπα να το διασκεδάσω λίγο γιατί μόλις είδα τα μελάνια να έχουν κάνει μαύρες λιμνούλες στενοχωρήθηκα κι έτσι το έρηξα στο σορολόπ για να συνέλθω!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Καλό μήνα και σε σένα Σταυρουλίνι....το έργο έγινε καταπληκτικό γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Δε μου λες....τί μελάνια έβαλες ??? γιατί παρακολουθώ αυτή τη Geninne από σένα.....και αυτή βάζει ακρυλικά μελάνια...και θέλω να ρωτήσω κι εγώ για να τα χρησιμοποιώ....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη δηλαδή έπρεπε να κρύψω λόγια!!!!
      Η Geninne είναι το κάτι άλλο. Την παρακολουθώ συνέχεια αλλά δεν την φτάνω με τίποτα. Τα μελάνια που χρησιμοποίησα ήταν ότι βρέθηκε μπροστά μου πρόχειρο....Το φόντο το έκανα με τα γνωστά τετράγωνα μπουκαλάκια της pelican. Τα σχέδια με τα μαρκαδοράκια που κάνω τα zentangle και όπου χρησιμοποίησα λευκό μαρκαδοράκι είναι uni posca καιinkssentials της Ranger.....

      Διαγραφή
  5. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!!
    ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rena μου αν δεν πάθουμε πώς θα μάθουμε????? Φιλάκια κι από μένα!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα Σταυρούλα ! Ο πίνακας σου είναι πολύ ιδιαίτερος ακόμα και με τα μελάνια (εάν δεν το έλεγες, δεν θα το παρατηρούσαμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανέμορφα πράματα φτιάχνεις βρε σταβρούλα
    άξιζε η ταλαιπωρία
    καλό μήνα να χουμε και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φόρα, γενικώς την ταλαιπωρία φαίνεται πως την ζητάει ο οργανισμός μου.....καλό μήνα και φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Αγαπητη Σταυρουλα ειναι παααρα πολυ ομορφο αυτο που εφτιαξες!!!Εκανες εξαιρετικη δουλεια.Επειδη εχω ψαξει και εγω λιγο την τεχνικη αυτη...ειναι πολυυυυ σημαντικο τα υλικα σου να ειναι τα καταλληλα.
    Οσο για το fixative δεν κανει για ολα τα μαρκαδορακια.Αν θελεις να σου πω περισσοτερα,ευχαριστως...αρκει να μου στειλεις μειλ!(δεν μπαινω σε λεπτομερειες για να μην σε κουρασω)Σου παει πολυ αυτο το στυλ....συνεχισε τοοοοο!!!φιλια και να εχεις μια υπεεεεεροχη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. misirloumisirlou πρώτα να σ' ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και μετά να σου πω, πως ξεκίνησα να κάνω ένα πείραμα.Ηθελα να φτιάξω ένα φόντο με μελάνια κι αφού μου ψιλοάρεσε το αποτέλεσμα είπα να βάλω και χαρτοπετσέτα. Μετά σκέφτηκα πως ήταν φτωχό το αποτέλεσμα κι άρχισα να παίζω με τα μαρκαδοράκια και μόλις έφτασα στο fixatife τα θαλάσσωσα!!!!Θα συγκεντρώσω τις απορίες μου και θα σου στείλω μέιλ...σ' ευχαριστώ και πάλι! Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφο! Πέρασα να ευχηθώ Καλή Ανασταση με υγεία, αγάπη ευτυχία και επαγγελματική ευημερία! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου Χρόνια Πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!!!!! Φιλιά κι από μένα!!!!

      Διαγραφή
  11. χρονια πολλαααα!!!!χριστος ανεστη!!Όσες κροτίδες πέφτουνε, του Πάσχα την ημέρα, τόσες χαρές σου εύχομαι, να έχεις κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. misirloumisirlou μου!!!!!! Αυτές κι αν είναι Ευχές!!!!!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!! Χρόνια Πολλάαααα!!!!! Φίλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  12. Χριστός Ανέστη Σταυρούλα και χρόνια πολλά!!
    Μια χαρά η δημιουργια σου !αν δεν μας το λεγες θα νομιζα πως ειναι το φόντο σου με χρωμα !πολυ ομορφο ειναι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demi...Χρόνια Πολλά!!!!! Το φόντο είναι εντάξει δεν έχει πρόβλημα....αλλού έγινε η ζημιά. Αφού κατάφερα και την έκρυψα είναι σαν να μην έγινε. Φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή