Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μόνο με νέα ανάρτηση.........


Δεν θα απολογηθώ για την απουσια μου γιατί ξέρω πολύ καλά πως με καταλαβαίνετε αφού οι περισσότερες από σας έχετε το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου!! Εξακολουθώ να μη μπορώ ν' απαντήσω στα σχόλιά σας ούτε και να επισκεφτώ τα μπλογκοσπιτάκια σας κι αυτό με στενοχωρεί αφάνταστα!!! 
Εφτιαξα δύο μικρές νεροκολοκύθες που είχαν πάρα πολλά μαύρα σημάδια.....το μόνο που έκανα ήταν να τα "αξιοποιήσω" με τον πυρογράφο. Ελπίζω να σας αρέσουν!!!!! Θα διαβάσω τα σχόλια σας....αν δεν έχετε ακόμα βαρεθεί να χτυπάτε την πόρτα μου και να μη σας ανοίγει κανένας.......και θα σας απαντήσω με νέα ανάρτηση....Σας φιλώ!!!!!!!!!

14 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφες..μπράβο..σωστή η σκέψη σου..καλό σ/κ..φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι καταπληκτικές οι κολοκύθες σου αλλά και το τραπεζομάντηλο φοβερό!που πήγε πάλι το ματάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίθανες οι κολοκύθες !! Να 'χεις ένα όμορφο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγιναν ξεχωριστές και τα σημάδια ούτε που τα βλέπεις!!Καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, δε γίνεται... Θα ξεθάψω κι' εγώ ένα πυρογράφο που είχα αγοράσει κάποτε από το γνωστό Γερμανικό Super Market. Έγιναν θαύμα οι νεροκολοκύθες σου, Σταυρούλα μου, ούτε καταλαβαίνει κανείς πως είχαν σημάδια. Μπράβο σου
    Καλό Σ/Κ και πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θαυμάσιες οι νεροκολοκύθες!μια χαρα εγιναν με τον πυρογραφο και ωραια τα σχεδιακια!μπράβο !!!

    Και γω εχω πρόβλημα οταν γραφω σχόλια ακολη και στο δικό μου μπλογκ .. παταω προεπισκόπηση τουλάχιστον δυο φορες και περιμένω λιγάκι μεχρι να ανοιξει και μετα δημοσιευω αν εχεις τετοιο προβλημα ισως σε βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες τις έκανες τις κολοκύθες.Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταυρούλα, πολύ όμορφες έγιναν οι κολοκύθες !!! Καταπληκτική ιδέα...δεν το είχα κάν σκεφθεί ότι είναι πολύ κατάλληλο υλικό για πυρογράφο. Οταν ξεμπερδέψεις με τον Blogger ελπίζω να περάσεις κι από εμένα. Θα σε περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχχχ!Μπράβο Σταυρούλα μου έδωσες δικαιολογία να ανοίξω τον πυρογράφο που αγορασα για τη Σωσώ θα τον δοκιμάσω!!!Γιουπιιιιι
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ,ως συνήθως Σταυρούλα έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι νεροκολοκύθες σου μοναδικές!!!Νομίζω ότι κάνεις τις πιο όμορφες νεροκολοκύθες στην μλπογκόσφαιρα!!!Και στο παρελθόν αυτές που έκανες ήταν καταπληκτικές!!!Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά από πάαααρααα πολύ καιρό, τι εύχάριστη έκπληξη είναι αυτή η σημερινή??????? Λέτε να ξεπεράστηκε το πρόβλημα????? Λέτε ο blogger να σταμάτησε να με τιμωρεί????? Μα δεν του έχω κάνει και τίποτα....επιτέλους χαίρομαι που μπορώ να επικοινωνήσω και πάλι μαζί σας και ελπίζω αυτή η επικοινωνία να είναι μόνιμη!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σας αρέσουν οι κολοκύθες μου. Σας ευχαριστώ και πάλι. Λοιπόν όσες έχουν καταχωνιασμένους τους πυρογράφους, ας τους ξαναπιάσουν για νέες δημιουργίες. Οσες δεν έχουν ας ξεκινήσουν μ' έναν φτηνό από το LDL για αρχή. Δεν θα το μετανιώσουν......Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΑΑ! ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή