Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τα ίδια Παντελάκη μου.........

....τα ίδια Παντελή μου!
Νόμιζα πως ξεπέρασα το πρόβλημα με τον blogger αλλά δυστυχώς είμαι και πάλι αποκλεισμένη......Γειτονοπούλες μου καλές θα συνεχίσω την προσπάθεια κι όπου βγει......Οταν έχω κάτι καινούργιο θα το ανεβάζω και θα χτυπώ την πόρτα σας για μια καλησπέρα.  Αν είμαι τυχερή κάποια θ'  μου ανοίξει......Σας φιλώ!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Σταυρουλα γεια σου,το σπιτακι μου ειναι καινουριο.με τις κατασκευες τα παω καλα αλλα με ιντερνετ και κομπιουτερ χαλια.προσπαθω να κανω αναρτηση και μου βγαινει αλλιως στo firefox αλλιως στο google crome.στο ενα βλεπω εικονες απο αναρτησεις αλλων, στο αλλο μονο το κειμενο που εχουν γραψει αλλου μπορω να αφησω σχολια αλλου οχι και αναρωτιεμαι εγω κανω κατι λαθος η αυτος ο blogger που σε δυσκολευει και σενα;;;;;;;;;;μου αρεσουν αυτα που κανεις και θα περναω απ’το σπιτακι σου φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρουλα μου καλη εσυ κανε την προσπαθεια σου και εμεις ολο και κατι θα βλεπουμε
    ο ξερεις οτι σαγαπαμε και γιαυτο σε '''παρακολουθουμε'''
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρούλα δεν θα σου αντισταθεί για πολύ!
    Περιμένουμε....φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρούλα, κάνε κάτι με τον υπολογιστή σου....Πρέπει να τον δει κάποιος ειδικός, δε δικαιολογείται τόσο μεγάλο πρόβλημα....τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα βουτήξω τον γιο μου από τ' αφτί και θα τον βάλω με το ζόρι να τον ψάξει.....δεν είναι δίκαιο να ταλαιπωρούμαι τόσο! Είναι??????
    Σας ευχαριστώ που μου δίνετε κουράγιο και που περνάτε από εδώ για μια καλή κουβέντα...Σήμερα νομίζω πως είμαι τυχερή!!!!!
    Καλησπέρα Νάσια!!! Κι εγώ πότε από τον fire fox και πότε από τον erplorer μπαίνω. Είμαι κι εγώ στην νέα τεχνολογία τελείως άσχετη.....
    Καλησπέρα Ειρήνη!!!!!!Μ' αρέσει αυτό το "παρακολουθούμε" ... παπαράτσι μου!!!!!! Φιλιά κι από μένα!!!!
    Καλησπέρα Αντιγόνη!!!!!!! Προσπάθησα να διαβάσω για το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου, αλλά δεν μ' αφήνει...θα τα καταφέρω!! Δεν θα του κάνω το χατήρι του παλιοblogger!!!
    Καλησπέρα Ανεράιδα!!!!!! Οπως γράφω πιο πάνω, όχι μόνο το αφτί θα του τραβήξω αλλά θα του κάνω κι εκβιασμό. Ή μου φτιάχνει τον υπολογιστή ή δεν ξαναβλέπει ρούχο πλυμένο και σιδερωμένο....
    Σας φιλώ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή