Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πάλι την γκρίνια θ' αρχίσω και δεν μ' αρέσει καθόλου.....

Μα όλα τα περίεργα στο δικό μου blog συμβαίνουν????
Δεν μου ανοίγει τα σχόλια, οπότε δεν μπορώ ν' απαντήσω σε καμία φίλη. Ζητώ συγγνώμη από όλες τις φίλες που μου έχουν γράψει κάτι και δεν έχουν πάρει απάντηση. Ελπίζω κάποια στιγμή πως θα μπορέσω ν' απαντήσω σε όλες.
Καλή σας νύχτα!!!!

8 σχόλια:

  1. Μήπως κατά λάθος έχεις αποσυνδεθεί και πρέπει να πατήσεις σύνδεση πάνω δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα κατάφερα να μπω. 1.40 πμ.
    Ημουνα συνδεδεμένη Κωνσταντίνα. Αφού μπόρεσα κι έκανα ανάρτηση. Οταν έκανα κλικ όμως στα σχόλια δεν μου τα άνοιγε από χθες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί να είναι κάποιο θέμα του Μπλόγκερ Σταυρούλα!!!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρουλα εχεις λεκτικη επαληθευση ...το ξερεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όχι δεν το ήξερα.....αναρωτιόμουν βέβαια. Σ΄ευχαριστώ που μου το είπες. Αν μου έλεγες και πως να την βγάλω θα με υποχρέωνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου Σταυρούλα για την λεκτικη επαληθευση αν δεν το χεις βρει θα πας Πανω δεξιά :σχεδιάση μετα πατάς ρυθμίσεις απο κατω γραφει με μικρα γραμματα σχόλια πατας πανω και πας κατω με το βελάκι καπου αριστερα γραφει:Να προβληθεί η λέξη επαλήθευσης για σχόλια εκει πατας οχι και αποθηκευεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Demi αλησπέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Με την βοήθειά σου κατάφερα ν' απαλλαγώ από αυτή την ενοχλητική επαλήθευση. Να είσαι καλά! Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Demi θα σε στενοχωρήσω. Προσπάθησα χτες να σου κάνω σχόλιο στο blog σου, δεν τα κατάφερα. Δεν μου ανοίγει τα σχόλια. Προσπάθησα και σήμερα τα ίδια. Μπαίνω στην αρχική αλλά από κει και πέρα τίποτα. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό....Θα προσπαθήσω πάλι κι αν δεν τα καταφέρω θα τα λεμε από δω.....Να χαιρεσαι τα μικρούλια. Είδα το άλμπουμ του Δημητράκη κι είναι υπέροχο. Γεια στα χέρια σου. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο τυχερή και να μπορέσω να σχολιάσω. Καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή