Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια Πολλά!!!!!!! Πως περάσατε??????

...Μ' εμένα δεν άλλαξε τίποτα. Τα Χριστούγεννα ήταν μια μέρα σαν τις άλλες. Ευτυχώς που υπάρχουν τα ζυμαράκια. Να ένα ακόμα!! Μη φοβάστε, δεν πέφτει. Αν και ετοιμόρροπο θα γέρνει έτσι σαν τον Πύργο της Πίζας....
Εσείς όλες οι γειτονοπούλες μου, ελπίζω και εύχομαι να περνάτε όμορφα όλες αυτές τις μέρες. Να απολαύσατε γεύσεις και μυρωδιές Χριστουγεννιάτικες, παρέες, αγκαλιές, τραγούδια, γλέντια με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους!!!!!! Χρόνια Πολλά και πάλι!!!!!!!!

6 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά Σταυρούλα, να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς.Και για μένα μια μέρα σαν τις άλλες ήταν λίγο διαφορετική.Δεν πήγα στην δουλειά, έμεινα σπίτι και τακτοποιησα κάποιες εκκρεμότητες, το απόγευμα είχα κάποιες επισκέψεις για τα γενέθλιά μου,ά ξέχασα, ψιλοάρπαξα και ένα κρυωματάκι.Κατά τα άλλα ίδια γεύση.Φιλιά καλή μου, υγεία και ευτυχία σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα.
    Γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια καλα Σταυρουλα μου
    μια απο τα ιδια και για μενα
    η σκεψη μου ηταν κοντα σου
    πολλα φιλια και μια αγκαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. erifili κρυωματάκι είναι θα περάσει. Σου εύχομαι περαστικά, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σου και σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Φιλιά πολλά κι από μένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dino Πολύ σ' ευχαριστώ!!! Μακάρι να ήταν η καθε μέρα γιορτή...ας μην είμαστε όμως γκρινιάρηδες, θα έρθουν και καλύτερες μέρες...Χρόνια Πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρηνιώ Ευχαριστώ και για τα φιλιά και για την αγκαλιά!!!! Ευτυχώ2ς εμείς οι δυο έχουμε και το τηλέφωνο. Ελπίζω ν' άνοιξε η φωνή σου γιατί το πρωί ήταν λίγο βραχνή.... Σε φιλώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή