Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

8 σχόλια:

  1. Είναι τόσο όμορφο!!!!
    Και χαρίζει μια ρομαντική διάθεση.
    Μπράβο Σταυρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά Νέλη, σ΄ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τύχη έπεσα πάνω στο μπλογκ σου και είμαι ενθουσιασμένη! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη γεια σου. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μόλις επέστρεψα από μία επίσκεψη στο μπλογκ σου και δεν είμαι απλά ενθουσιασμένη, αλλά ξετρελαμένη με τα υπέροχα παραδοσιακά σιγκούνια και γιλέκα που φτιάχνεις.Ηταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα. Καταπληκτική η δουλειά σου!! Να είσαι καλά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταυρούλα οι πεταλουδες σου ειναι πολυ όμορφες και πολλα μπραβο για το μερακι σου!
    Εχω πολυ παλια περιοδικα και φυλλα πατρον πιο παλια απο τα δικα σου κιτρινιασμενα που μολις τα πιανω σκιζονται και μου τα ειχε δωσει μια μεγάλη σε ηλικια κυρια που ηξερε οτι μαρεσουν οι συλλογες και τα ''παλια''αλλα αυτα δεν μπορω να τα συντηρήσω μολις τα πιανω σκιζονται αλλα εχουν τελεια σχεδια !
    εχεις καποια λυση για να τα συντηρήσω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Demi. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ομως πως να σε βοηθήσω αν είναι τόσο πολύ φθαρμένα. Κρίμα να καταστραφούν πάλι.... Αν μετέφερες τα σχέδια που σ' ενδιαφέρουν προσεκτικά σε ριζόχαρτο??? Θα μπορούσες επίσης αν έχεις σκάνερ να τα σκανάρεις. Εγώ το έχω κάνει. Οταν τα καταφέρεις γράψε μου κι εγώ αν έχω κάποια άλλη ιδέα πάλι θα σε ενημερώσω. Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταυρούλα γειάσου.Τυχαία σε ανακάλυψα από το μπλόγκ της Demi.Είμαστε τόσο καιρό στο Δια χειρός... και δεν ήξερα ότι έχεις τόσο όμορφο μπλογκοσπιτάκι.Καταπληκτικές οι κατασκευές σου.Εχω όμως μία χαζή ερώτηση!!Αυτές τις πεταλούδες πως θα τις χρησιμοποιήσεις και πού???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου erifili. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτησή σου. Η τεχνική αυτή μ' ευχαριστεί πολύ. Οταν ασχολούμαι χαλαρώνω όπως θα χαλάρωνα, αν έλυνα ενα σταυρόλεξο. Σκέπτομαι λοιπόν να κάνω μερικές πεταλούδες και να τις βάλω σε κορνίζα. Αφού είσαι στο "Δια χειρός" θ' ασχολείσαι με το ντεκουπάζ. Πιστεύω πως μπορεί να συνδιαστεί και με αυτή την τεχνική και με το σκραπμπούκιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή