Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Zentangle.

  Ενα μικρό πρόβλημα υγείας, έγινε αιτία ν' ασχοληθώ μ' αυτή την τεχνική, όσο ήμουν στο νοσοκομείο.  Zentangle...Ζεν που στις ανατολικές θρησκείες σημαίνει ανάταση νου και tangle που σημαίνει μπέρδεμα...Βρήκα αυτή την απασχόληση πολύ πιο ενδιαφέρουσα από το σταυρόλεξο και το sudoku....Κι αυτή η προσπάθεια στα σπάργανα, χρειάζεται μεγάλη βελτίωση...

4 σχόλια:

  1. Καλή συνέχεια Σταυρούλα ...ομορφο το εργο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Καίτη, θέλει πολλή δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχο ''το μπέρδεμα''μπράβο Σταυρούλα!!!
    το δικο μου βραβειάκι απο τις 11 ιανουαρίου σε περιμένει αλλά μάλλον δεν το είδες,είναι στο δεύτερο στεφάνι με τις πεταλουδες.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά μπήκα στο blog σου. Πολύ ωραίες οι δημιουργίες σου. Θα ήθελα πολύ να ΄ξερα πως έφτιαξες τις κατασκευές με αλουμινόχαρτο. Ασχολούμαι και εγώ κυρίως με decoupage.Αν θα ήθελες να επισκεφτείς το blog μου, έχω δημοσιευμένες κάποιες από τις δημιουργίες μου. Και αν με επισκεφτείς στο facebook στο όνομα eleftheria vogiatzi θα δεις όλες τις δημιουργίες μου. Κρίνε με όμως με επιείκεια, γιατί είναι μόλις ένας χρόνος σχεδόν από τότε που ανακάλυψα το decoupage και άρχισα να ασχολούμαι. Η διεύθυνση του blog μου είναι glykeskaialmyresgefseis.blogspot.com αλλά και "γλυκές και αλμυρές γεύσεις" αν γράψεις στην αναζήτηση στο google θα σε οδηγήσει στο blog μου. Πολύ θα ήθελα ν΄ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή