Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καραγκιόζης

Εκανα μια επίσκεψη στο blog του Dinos art και είδα τα έργα του με τίτλο "Θέατρο Σκιών". Μου θύμισαν όχι μόνο τα παιδικά μου χρόνια, αλλά και κάτι πυρογραφίες που έκανα πριν πολλά-πολλά χρόνια. Τους ζήλεψα τους Καραγκιόζηδες του Ντίνου. Είναι διαφορετικοί. Με άλλη ματιά ειδωμένοι. Εχουν χρώμα και πολλή δουλειά. Είναι καμωμένοι με μεράκι!!!!!!!
Δείτε τους δικούς μου Καραγκιόζηδες και μια άλλη φορά θα σας δείξω και τις πυρογραφίες του γιού μου.....

Καραγκιόζης.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια Πολλά!!!!!!! Πως περάσατε??????

...Μ' εμένα δεν άλλαξε τίποτα. Τα Χριστούγεννα ήταν μια μέρα σαν τις άλλες. Ευτυχώς που υπάρχουν τα ζυμαράκια. Να ένα ακόμα!! Μη φοβάστε, δεν πέφτει. Αν και ετοιμόρροπο θα γέρνει έτσι σαν τον Πύργο της Πίζας....
Εσείς όλες οι γειτονοπούλες μου, ελπίζω και εύχομαι να περνάτε όμορφα όλες αυτές τις μέρες. Να απολαύσατε γεύσεις και μυρωδιές Χριστουγεννιάτικες, παρέες, αγκαλιές, τραγούδια, γλέντια με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους!!!!!! Χρόνια Πολλά και πάλι!!!!!!!!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ετσι για να μπούμε στο πνεύμα των εορτών...

....Γούρια φτιαγμένα πριν δύο χρόνια, από ζυμάρι φυσικά τι άλλο??? Τα καινούρια θα σας τα ανεβάσω αύριο που ελπίζω να τα έχω τελειώσει.

Αγγελοζυμαράκια

Αγγελος

Δείγμα από στολίδια που είχα φτιάξει πριν δύο χρόνια....

...υπάρχουν ακόμα και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Προσθήκη κορδονιού......

..Επειδή ένας φίλος μου είπε πως μοιάζει να έχω κόψει το καπάκι με τα δόντια, έβαλα κορδονάκι γύρω-γύρω. Μ' αυτό τον τρόπο έκλεισα τις τρύπες και έτσι στερεώθηκε το καπάκι και δεν το βρίσκω συνέχεια στον πάτο υου μπωλ! Αύριο θα την γεμίσω με σοκολατάκια...περάστε για τρατάρισμα!!!!!!!!!